Başkan Deveci'den çağrı! Haydi gençler

Başkan Deveci'den çağrı! Haydi gençler

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Sağlık İl Müdürlüğü'nün başlattığı 'Hedef bir günde 55 bin 555 aşı' kampanyasına destek olarak gençlere seslendi.

Samsun’da artan koronavirüs vakalarının ardından aşılama çalışmalarına hız vermek için ‘Hedef bir günde 55 bin 555’ kampanyasıyla harekete geçen Samsun Sağlık İl Müdürlüğü’ne bir destek de Atakum Belediyesi Başkanı Av. Cemil Deveci’den geldi. Aşı olan gençlere Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün eseri Nutuk hediye edeceklerini söyleyen Başkan Deveci, gençlere aşı çağrısı yaparak “Haydi gençler aşıya” mesajını verdi.


“ATAKUM MAVİYE BOYANMALI”

Koronavirüs vakalarının artışa geçtiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, ”Daha önce aldığımız tedbirlere yani maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymakla birlikte aşı olmamız gerekiyor. Aşı olmadan bu hastalıktan kurtulma yolu yok. O nedenle siz gençler yarından itibaren hangi aşı sırasındaysanız o aşıyı yaptırmanız gerekiyor. Yarından itibaren Atakum Çobanlı İskelesi’nde, Gençlik Merkezi’nde, City Mall’da ve diğer sağlık kurumlarında aşı olabilecek durumundasınız. Sağlık kuruluşları teyakkuz halinde, sağlık personeli tam gün mesai halinde ve gittiğinizde birinci, ikinci, üçüncü hangi aşıyı olacaksanız hangi aşının sırası gelmişse size aşı yapacaklar. Türkiye’nin ve Samsun’un aşı stokları tam. Atakum Karadeniz’de var olan saygınlığını yeniden almalı ve mavi renge boyanmalı. Bunu siz gerçekleştirebilirsiniz. Sevgili gençler haydi aşıya” diye konuştu.