Müge Anlı arıyordu! Kayıp Yazgül İnan, Samsun'da bulundu

Müge Anlı arıyordu! Kayıp Yazgül İnan, Samsun'da bulundu

ATV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen Müge Anlı farklı konulara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.6 Mayıs tarihinde İstanbul'dan kaybolan Yazgül İnan isimli genç kız Samsun'da bulundu.

ATV ekranlarında hafta içi her gün izleyici ile buluşanMüge Anlı, kayıp olayları hakkında konuştu. Hatta Müge Anlı, ekranlara geldiği günden bugüne birçok kayıp olayını aydınlattı.

Gündüz kuşağı olan programın sunucusu Müge Anlı, 6 Mayıs tarihindeYazgül İnan isimli genç bir kızın kayıp olduğunu söyledi.

36 gündür kayıp olan Yazgül İnan’ın ailesi kayıp olayı ile ilgili açıklama yaptı. Ailesi, kızlarınınSamsun’da sosyal medyada biri ile tanıştığı 21 yaşındaki Faruk isimli genç ve ailesi tarafından zorla alıkonulduğunu iddia ediyor. Ayrıca kızlarının Samsun’daFaruk Bakırcı ile birlikte olduğunu söyleyen anne ve abisi, Yazgül İnan’a dön çağrısı yaptı.

Müge Anlı arıyordu! Kayıp Yazgül İnan, Samsun'da bulundu

‘Arama Kaydı Var, Nikah Kıyamazsınız!’

Yazgül İnan kaybı hakkında açıklama yapan Müge Anlı, ’15 yaşında ki birini evde zorla tutamazsınız. Devlet var, hukuk var. Hatta siz bu kızı 18 yaşına kadar saklasanız dahi arama kaydı var, nikah kıyamazsınız!’ dedi.

Müge Anlı arıyordu! Kayıp Yazgül İnan, Samsun'da bulundu

Yazgül İnan, Samsun'da bulundu

Bugün canlı yayına bağlanan Yazgül İnan, kendi rızasıyla gittiğini belirterek;'' Babam evlendirmek istiyordu kaçtım. Sevdiğim adamın yanındayım'' dedi.

Müge Anlı ise kızın yaşının küçük olduğunu belirterek kızı teslim etmelerini söyledi. Bu durumda Faruk'un da hapse gireceğini belirtti.

Yayını ihbar kabul edenTekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü veSamsun Emniyeti Çocuk Büro ekipleri Yazgül İnan'ın bulunduğu eve gelerek, canlı yayında emniyete götürdü. 

Bir başka ekip ise Faruk'u gözaltına almak için geldi ancak olay esnasında gerçekleşen kargaşada Faruk ortadan kayboldu ve emniyet tarafından aranıyor.