Celil Sağır'dan Tepki: Bu Nasıl Yöneticilik?

Celil Sağır'dan Tepki: Bu Nasıl Yöneticilik?

Samsunsporlu bir yöneticinin sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlar tartışmalara yol açtı.

Samsunspor'da Menemenspor beraberliğinin moral bozukluğu yaşanırken eleştiriler de arttı.

Ancak eleştiri getirenlerden bazılarının sorumluluk makamında olanlar olması da kafaları karıştırdı. Samsunspor yönetim kurulu üyesi olan Ergin Zorlu'nun sosyal medya hesaplarından teknik direktör Ertuğrul Sağlam ve futbolcuları suçlaması ve başkan Yüksel Yıldırım'ı da etiketleyip tabiri caizse başkandan yana saf tutarak Ertuğrul Sağlam'a birtakım isnatlarda bulunması tepki çekti. Taraftarlar, yönetim kurulunda konuşulması gereken konuların ulu orta yazılması ve bugüne kadar bir yönetim kurulu üyesi gibi zaten görülmemesi gibi sebeplerle bu mesajlara tepki gösterirken en net tepkilerden biri ise Samsunspor'un eski kaptanları ve efsane futbolcularından Celil Sağır'dan geldi.

Sağır şu ifadeleri kullandı:

"Hasbelkader Samsunspor yöneticisi olmuş bir kişi sözüm ona tweterdan hocaya sallıyor..Neymiş efendim,"Kibir ve inat,bir kişinin önce kendini mükemmel görmesini sağlar,sonra da sonunu getirir..."miş..Hayatlarında güçlüden yana olanlardan nefret etmişimdir.

Hoca ile bir sıkıntın varsa git yüzüne konuş arkadaş..Yada Başkana şirinlik yapacağınıza sorunlar nasıl halledilir çözümünü arayın arkadaş...

Sız hala daha görevinin başındaki hocaya üstü kapalı laf atarsanız,bende derim ki;LAYIK OLMADAN Bİ MAKAMA GELENLER,ASTLARINI ISIRIP ÜSTLERİNE KUYRUK SALLARLAR.Bu camianın değerlerini bir anda itibarsızlaştırmaya çalışanlara,hayatım boyunca savaştığım gibi,yine cevabım ağır olur."

Celil Sağır'dan Tepki: Bu Nasıl Yöneticilik?

Celil Sağır'dan Tepki: Bu Nasıl Yöneticilik?

Celil Sağır'dan Tepki: Bu Nasıl Yöneticilik?