Taraftar Gruplarından Anıt Rengi Açıklaması

Taraftar Gruplarından Anıt Rengi Açıklaması

Samsunspor taraftar grupları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan anıtın ışık renklerinin kırmızı beyaz olmaması ile ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Samsunspor taraftar grupları, Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan anıtın ışık renklerinin kırmızı beyaz yerine kırmızı mavi olması ile ilgili ortak bir açıklama yaptı.

Ortak açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"20 Ocak 1989'da yılında yaşadığımız ve canlarımızı kaybettiğimiz o acı kazanın yıldönümünde, Millet Bahçesi'nde açılışı gerçekleşen anıtın, gece aydınlatmalarının başka bir takımın renklerini anımsattığı bilgisi üzerinde hemfikir olduk.

Bu durum üzerine konuyu taşıdığımız yetkililer, söz konusu aydınlatma sistemlerinin acil olarak incelenmesi ve bu yanlış anlaşılmanın düzeltilmesi yönünde çalışma başlattı. Yapılan inceleme sonucunda aydınlatma kaynaklarındaki ampullerin zemine yansıması nedeniyle böyle bir renk karmaşası olduğu tespit edildi.

An itibariyle Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, aydınlatma renklerini, Samsunspor'umuzun renkleri olan 'Kırmızı ve Beyaz' olarak değiştirecektir. Tepkilere duyarsız kalmayarak, yanlışlıktan kısa sürede dönülmesi yönünde adım atan yetkililere teşekkür ediyoruz.

Samsunspor Taraftar Grupları"