Yüksel Yıldırım: Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz!

Yüksel Yıldırım: Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz!

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bir takipçisinin tweetine cevap olarak, 'Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz!' dedi.

Sosyal medya hesaplarını aktif olarak kullanan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor.

Kırmızı-Beyazlı taraftarlarında zaman zaman sorularını cevaplayan Başkan Yıldırım, dün yaptığı paylaşımda transfer açıklamasında bulunarak "5 dakikaya kadar transferler kapanıyor. Çok transfer yapmayı pek uygun bulmadık. Ama ihtiyaç varsa muhakkak ki doğru transferleri yapmak gerekiyordu. Yapılması gereken transferlerimizi bütçemiz dahilinde yaptık ve transfer defterini kapadık. Söz sırası sahada futbolcularımızda!" dedi.

TARAFTAR ELEŞTİRDİ

Bir taraftar ise Başkan Yıldırım'ın tweetine karşılık olarak, "Valla Gökhan ile Savicevic 4 haftada çok güzel saklambaç oynadı. Baskan tebrik etmek lazım" dedi.

BAŞKAN TEPKİ GÖSTERDİ

Taraftarın tweetine ise başkan Yıldırım, "Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz! Savicevic sahada en çok koşan ve en iyi topuz alanda oyun oynayan, açık alanlara kaçmasına top verilmedi ve verdiği pasları anlayamadılar. Ama iyileşip takıma alıştığında en iyi transferlerimizden biri olacaktır. Süper Lig oyuncusudur." diye paylaşımda bulundu.

Yüksel Yıldırım: Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz!Yüksel Yıldırım: Ya ben futboldan anlamıyorum ya da siz!