Samsunspor'da Yıldırım ve Köse atışması

Samsunspor'da Yıldırım ve Köse atışması

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım ve Bahattin Köse arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Başkan Yıldırım'ın açıklamasının ardından Bahattin Köse'den de açıklama geldi.

Alacakları için Samsunspor'a Futbol Federasyonu aracılığı ile ihtarname gönderen ancak Karadeniz ekibinin parayı yatırmasıyla hem serbest kalamayan hem de kadro dışı bırakılan Bahattin Köse tartışması büyüyor.

"OYNAMA KARDEŞİM"

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Samsun'da katıldığı bir canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bahattin Köse bana mesaj attı. Başkanım paramın tamamını yatırmışsın. Ben artık Samsunspor'da çok mutlu oynarım. Oynama kardeşim..." dedi.

"SAMSUNSPOR İÇİN OYNAMAYA HAZIRIM"

Başkan Yıldırım'ın sözlerinin ardından Bahattin Köse ise, "İlk başta şunu söylemek isterim. Ben her zaman Samsunspor için oynamaya hazırım çünkü Samsunspor benim bir kere kalbime girmiş ama taraftarın beni para yaptığımı sanması beni çok üzdü. Samsunspor’u siz Samsunspor yapıyorsunuz güzel taraftarlar. Eğer dönme gibi bir durumum olursa, şüpheniz olmasın takladan sonra yine koşarım size" ifadelerini kullandı.