Ertuğrul Sağlam: Bundan sonrası bizim için daha iyi geçecek

Ertuğrul Sağlam: Bundan sonrası bizim için daha iyi geçecek

Maçtan sonra yayıncı kuruluşa konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, 'Bundan sonra bizim için daha iyi geçecek' dedi.

Deplasmanda Altay'la berabere kalan Samsunspor'da, teknik direktör Ertuğrul Sağlam maç sonunda yayıncı kuruluşa konuştu.

Sağlam maç sonu açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Maçın gergin geçmesi çok doğal, her iki takım da hedefe oynuyorlar. Altay maddi anlamda yatırım yaptı, hakeza biz de tabii... Hem geçtiğimiz sezonki kadromuzun iskeletini korurken tabii çok fazla sayıda olmasa da biz de takviyeler yaptık. Bunların bazısını bugün oynatabildik bazı oyuncularımızı oynatamadık. Ama sonuçta ligin ilk maçında, deplasmanda, şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimizden bir tanesi ile oynayıp, gol yemeden maçı tamamlamak, buradan puan almak bence bizim adımıza güzel bir şey. Tabii ki ofansif anlamda daha üretken olmamız lazım, daha fazla pozisyona girmemiz lazım ve oyunu rakip alana biraz daha taşımamız lazım ama şunu açıkça söylemek istiyorum ki bizim ön taraftaki en önemli silahlarımızdan Tomane biliyorsunuz inşallah hafta arası gelecek. Kızılyıldız'dan transferimiz...

Onun yanında Gyasi'nin ufak bir sakatlığı var, o da katılırsa ön tarafı daha zengin hale getireceğiz. O da bize ofansif anlamda daha farklılık, çeşitlilik getirecek. Fiziksel anlamda daha gelmemiz gereken seviye var. Dolayısıyla birçok oyuncumuz yaklaşık 5 aydan beri bir tane 45 dakika oynayarak buraya geldi. Hazırlık maçı da pek yapamadık. Bu dezavantajlar içerisinde alınan bir puanı ben olumlu karşılıyorum. İnşallah önümüzdeki hafta kendi sahamıza ligde galibiyet ile tanışma şansı da buluruz. Ondan sonrası da bizim için çok daha iyi geçecek. Buna inanıyorum. Bugün önemliydi bizim için çünkü eksiklerimiz vardı, transferlerimizden bazıları takıma katılamadı. Birkaç takviyemiz daha olacak yani tam anlamıyla aslında istediğimiz takımla da mücadele edemedik. O yüzden buradaki mücadeleden çok memnunum, alınan puandan da memnunum."