Samsun'da feci kazalar peş peşe geldi

Samsun'da feci kazalar peş peşe geldi

Samsun'da otomobilin fasıla lambası direğine çarpıp takla atarak ters dönmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yine başka bir kazada bariyerlere çarpıp takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Samsun'un İlkadım ilçesi Kılıçdede Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda Mehmet Sait Çolak idaresindeki 55 AOM 20 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki fasıla lambası direğine çarpıp takla atarak ters döndü. Kazada otomobil sürücüsü Mehmet Sait Çolak ile Murat Çolak, Bekir Çolak ve Mualla Çolak yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yine başka bir kazada bariyerlere çarpıp takla atan otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.Kavak ilçesi Samsun-Ankara karayolunun 20. kilometresi Hacıömer mevkisinde ihan Yiğit (33) idaresindeki 34 GZA 12 plakalı Peugeot marka otomobil, Kavak'tan Samsun istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu refüj bariyerlerine çarpıp takla attı. Kazada otomobil sürücüsü Cihan Yiğit ile Özgür Yiğit (30) ve 7 aylık Defne Yiğit yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Özgür Yiğit'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.