Samsunspor'a herkes gelmek istiyor

Samsunspor'a herkes gelmek istiyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Samsunspor futbolcular için adeta bir hedef kulübe döndü.

Ekonomik anlamda Türkiye'nin en sorunsuz kulüplerinden birisi durumunda olanSamsunspor kurumsal yapısı ve ortaya koyduğu hedefler ile futbol camiasında dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Sene kaybetmeden, hemen Süper Lig'e çıkmayı hedefleyen kırmızı-beyazlılar transfer çalışmalarını teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın direktifleri doğrultusunda sürdürüyor. Yabancı oyuncular konusunda somut adımlar atan kırmızı-beyazlılar yerli oyuncu transferine de ağırlık veriyor.

Bu anlamda çok fazla bilgi sızmayan kulüpte bilinen en önemli şeylerden birisi ise futbol camiasında Samsunspor'un sürekli konuşulduğu ve futbolcuların Samsunspor'a gelmek için can attıkları. Mevcut kadrodaki herkes takımda kalmak isterken gelmek isteyenlerin sayısı da hayli fazla ancak transfer konusunda elbette sınırlamalar var ve son kararı verecek olan teknik direktörErtuğrul Sağlam. Taraftarların ise Samsunspor Kulübü BaşkanıYüksel Yıldırım ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'a olan güvenleri tam. En iyi kadronun oluşturulacağını dair bir görüş birliği var.