Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İnandırıcı bulunmadı

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir İnandırıcı bulunmadı

Samsunspor Başkanı Yıldırım'ın 20 Ocak Anıtı tepkisinden sonra bugün bir açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir inandırıcı bulunmadı.

Samsunspor camiasında adeta bir masala dönen20 Ocak Futbol Şehitleri Anıtı konusunda dünSamsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım bir açıklama yapmış ve Büyükşehir Belediye BaşkanıMustafa Demirile AK Parti Milletvekili Çiğdem Karaaslan gibi siyasetçilere tepki göstermişti. ArdındanSamsunspor Anıtı'nın bizzatSamsunspor Kulübü tarafından yapılacağını ifade etmişti. Bunun üzerine bugün bir twit atan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir anıtın yıl sonuna kadar Millet Bahçesi'nde yapılacağını söyledi.

Ancak Demir'in bu açıklamaları hiç inandırıcı bulunmadı. Demir'in twitinin altına yorum yazan Samsunsporlu taraftarlar, daha önceki açıklamalarını hatırlatarak, "6 ay önce de anıtın yapılacağını söylemiş hatta fotoğraf çekinip yer göstermiştiniz" ya da "Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut Millet Bahçesi görselinde anıtla ilgili hiç bir ibare bulunmamaktadır" gibi tepkiler gösterdiler. Ayrıca Millet Bahçesi'nin açılışında yer almayan anıtın, tepkilerden dolayı alelacele yapılmaya çalışılacağı ifade edildi.

Özetle Samsunsporlu taraftarlar daha önce seçim vaadi de olmak üzere bu konuda pek çok beyanat veren ama hiçbir icraat ortaya koymayan Mustafa Demir'i inandırıcı bulmadılar.