Samsun hava durumu 8 Haziran Pazartesi

Samsun hava durumu 8 Haziran Pazartesi

Meteorolojinin hava durumu değerlendirmelerine göre, Samsun'da bugün (8 Haziran Pazartesi) hava nasıl olacak.

Samsun hava durumu : Samsun merkez de hava nasıl olacak? Samsun 'da yağmur yağacak mı? bugün Samsun'da hava kaç derece olacak ?

Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü 8 Haziran Pazartesi bugün  bölge genelinin az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu, Öğle saatlerinden sonra Katamonu, Sinop ve Ordu'nun iç kesimleri ile Tokat Amasya ve Çorum çevrelerininin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. geçeceği tahmin ediliyor.

SamsunAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 2619 MayısAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 27AlaçamAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26AsarcıkAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26AyvacıkAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 28BafraAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26CanikAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26ÇarşambaAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26HavzaAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 30KavakAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 27LadikAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 28SalıpazarıAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 28TekkeköyAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 27TermeAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 27VezirköprüAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 33YakakentAz bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 26Ladik Kayak M.Az bulutlu ve açık zamanla parçalı çok bulutlu. 23