Samsunspor'da Top Başı Ne Zaman?

Samsunspor'da Top Başı Ne Zaman?

TFF tarafından liglerin 18 temmuza ertelenmesi üzerine çalışmalarına ara veren Samsunspor yeniden, ne zaman toplanacak?

Samsunspor haber: Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 12 Haziran'da başlatılması beklenen ligin çalışmaları için kırmızı-beyazlılar birkaç hafta önce tesislerde toplanmış, birkaç antrenman yapmıştı.

Ancak aynı TFF, daha sonra İkinci Lig'in başlama tarihini 18 temmuz olarak açıklamış ve bu çok geç tarih üzerineSamsunspor çalışmalarına ara vermek zorunda kalmıştı.

Teknik heyet ve futbolcuların yeniden evlerine döndüğü bu süreçte kırmızı beyazlıların hazırlıklarına ne zaman başlayacağı merak ediliyor.

Açıklanan takvim gözönüne alındığında Samsunspor'un sezon hazırlıkları için 8/15 haziran arasındaki bir tarihte toplanması ve çalışmalarına başlaması aras. Böylece lig başlamadan önce, yaklaşık 30-35 günlük bir ön hazırlık süreci oluşmuş olacak.

Bu arada 18 temmuzda başlayacak olan ligin ağustos sonunda bitmesi, hatta Play Offlar da düşünülünce 5 eylüle kadar uzayacak olması Samsunspor başta olmak üzere alt liglerdeki kulüplerin tepkisini çekiyor. Çünkü bir sonraki sezon üst lige çıkacak olan takımların neredeyse hiçbir hazırlık ve transfer zamanı kalmayacak.