Mustafa Demir'den örnek davranış

Mustafa Demir'den örnek davranış

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, koronavirüs tedbirleri nedeniyle dışarı çıkamayan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki yaşlıları ziyaret etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, koronavirüs tedbirleri nedeniyle dışarı çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlara destek olmaya ve moral vermeye devam ediyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden Başkan Demir, huzurevi sakinlerinin hal ve hatırlarını sordu.

HUZUREVİ SAKİNLERİNİ UNUTMADI

Koronavirüs salgını tehdidi tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de devam ederken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, alınan önlemler ve uygulanan tedbirler kapsamında dışarı çıkmaları yasak olan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile bir araya geldi.

SAĞLIKTA VE EKONOMİDE TEDBİRLER

Sosyal mesafenin korunduğu ve her türlü tedbirin alındığı ziyarette yaşlılarla sohbet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Hükümetimiz, özellikle yaşlılarımıza yönelik sağlık başta olmak üzere sosyal ve ekonomik alanda da birçok iyileştirmeler yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bizler büyüklerimizin rahatı ve huzuru için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Bu zorlu süreçte toplumsal değerlerimiz olarak gördüğümüz büyüklerimizin sağlığını korumak için her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.

'ELLERİNİ ÖPMEYE DE GELECEĞİZ'

Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak şehir genelinde koronavirüs tehdidine karşı her türlü önlemi aldıklarını da ifade eden Başkan Demir, "Tabi bunları yaparken bir yandan da bizleri bugünlere getiren, yetiştiren, tecrübelerinden fazlasıyla yararlandığımız büyüklerimizi unutmuyoruz. Gerekli tedbirleri alarak gerçekleştirdiğimiz ziyarette onlarla birlikte olmak bizleri son derece mutlu etti. Büyüklerimizi ziyaret ederek hal hatırlarını sorduk. İnşallah bu zorlu süreç bittiğinde yeniden bir arada olacağız" diye konuştu.