Altın fiyatları ne kadar? 4 Nisan çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları ne kadar? 4 Nisan çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları 4 Nisan Cumartesi günü yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından merakla araştırılıyor. Hemen belirtelim ki çeyrek ve gram altın fiyatları geçtiğimiz günü yani haftanın son işlem gününü yukarı yönlü seyirle kapattı. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları hangi rakamlar üzerinden serbest piyasada işlem görüyor?

Altın fiyatları hemen her gün olduğu gibi bugün yani 4 Nisan Cumartesi günü de en çok araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki, bugün çeyrek ve gram altın fiyatları ne kadar? Bilindiği üzere Çarşamba günü yukarı yönlü harekete geçen altın fiyatları haftayı da yukarı yönlü seyirle kapattı.

Peki, gram ve çeyrek altın fiyatları ne kadar? İşte, 4 Nisan güncel çeyrek ve gram altın fiyatları…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Altının gram fiyatı Çarşamba günü itibariyle yukarı yönlü harekete geçmiş Cuma günü ise yukarı yönlü seyrini sürdürmüştü. Kapanışa kadar yükseliş seyrini sürdüren gram altın haftayı 350 liranın üzerinde kapattı. Bugün piyasalar kapalı olduğu için gram altın serbest piyasada 350 lira üzerinden işlem görüyor.

ÇEYREK ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Çeyrek altın fiyatları bugün piyasalar kapalı olduğu için bir önceki günün rakamsal değerleri üzerinden işlem görüyor. Buna göreçeyrek altın fiyatları serbest piyasada 509 lira alış ve 521 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor.

Cumhuriyet Altını

2.110,00

2.142,00

Yarım Altın

1.014,59

1.041,44