Samsun'da Korona virüs salgınında günübirlik çalışanlar ne olacak?

Samsun'da Korona virüs salgınında günübirlik çalışanlar ne olacak?

Dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye'de hızla yayılmaya devam eden korona virüs salgınında, yetkililer sık sık evden çıkmayın çağrısında bulunuyor. Peki Samsun'da korona virüs salgınında günübirlik çalışanlar ne olacak?

İlk olarakÇin'de ortaya çıkan ve dünyanın birçok ülkesinde görülen virüsün ülkemizde kaç kişiyi etkilediği ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüsü vaka sayısı ile ilgili son açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yaptı. Koca yaptığı açıklamada "Son 24 saatte 3656 şüpheliye test yapıldı. 311’i pozitif çıktı. Hasta sayımız 670’e ulaştı" ifadesine yer verdi.

Türkiye'de ölü sayısı arttırkça insanlar daha çok korkmaya başladı. Yetkililer sürekli evde kalın çağrısında bulunuyor.

Samsun'da vatandaşlar evden çıkmaya tedirgin ancak, işe gitmek zorunda olan vatandaşlar hayatları uğruna çalışmaya devam ediyorlar.

Peki evde kalan günübirlik çalışanlar, yevmiyeci insalar ne yapacak? İşe gitmese evine ekmek götüremeyecek insanlar var. İşe ara verse kirasını ödeyemeyecek vatandaş var. Belediyeler bu günler için yok mu? Neden kimse mağdur insanların sesini duymuyor, yada duymazdan geliyor!

Bu insanların korku ve mağduriyetlerini kim giderek? Açlıktan ölmelerini mi bekliyorsunuz?

Her fırsatta şovenistlik yapan belediyeler Samsun'dan bir ölüm olmasını mı bekleyecek?