Mustafa Demir :'Asıl hedefimiz vatandaşın menfaati'

Mustafa Demir :'Asıl hedefimiz vatandaşın menfaati'

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Samsun trafiğini rahatlatmak için çalıştıklarını belirterek, 'İlçe minibüslerinin şehir merkezine giriş yapmalarını sağlayacak olan 'Terminal Projesi'ne 2021 yılında başlayacağız' dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kıranköy Minibüsçüler Derneği Başkanı Şaban Yurtsever’in ev sahipliğinde minibüs esnafıyla bir araya geldi.

Minibüs esnafının sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Demir,Samsun trafiğini rahatlatmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. 

 

 HEDEFİMİZ VATANDAŞIN MENFAATİ

Samsun’u marka bir şehir yapmayı hedeflediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Göreve başlayalı 10 ay oldu. Ekibimizle birlikte büyük bir gayret sarf ediyoruz. Dolmuşçularımızın güzergah ve diğer sıkıntılarıyla ilgili talepleri var. Biz bunlar için bir çalışma yapıyoruz. Bunu da size sormadan yapmayacağız. Çözüm ve önerilerini dinleyeceğiz, karalarımızı birlikte alacağız. Ben yaptım oldu ile hareket etmeyeceğiz. Adım adım planlayarak gidiyoruz. İlk işimiz halk otobüsleri meselesini çözmek olacak. Ondan sonra dolmuş ve minibüs hatları ile ilgili yeni bir çalışma yapacağız. Birisini memnun edip diğerini küstürmeyeceğiz. Bizim asıl hedefimiz vatandaşın menfaati‘ dedi.