28 Ocak Salı Samsun ve ilçeleri hava durumu nasıl?

28 Ocak Salı Samsun ve ilçeleri hava durumu nasıl?

28 Ocak Salı Samsun ve ilçeleri hava durumu. Samsun'da hava bugün yağmur yağacak mı? Samsun'da kar yağacak mı? Samsun'da ve İlçelerinde hava nasıl olacak? Vezirköprü, Çarşamba, Salıpazarı, Ayvacık, Bafra hava durumu nasıl?

Samsun hava durumu: Samsun Meteoroloji 10. Bölge Müdürlüğü   ' nün yapmış olduğu hava durumu açıklamalarına göre havanın parçalı ve az bulutlu geçmesi beklenmekte.

Sabah saatlarinde iç kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadiseleri tahmin edilmekte.28 Ocak Salı Samsun ve ilçeleri hava durumu   

Samsun Haberleri ilçelerde hava durumu nasıl olacak?  28 Ocak Salı hava durumu

19 Mayıs Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu hava beklenmekte. En düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Alaçam Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Asarcık Hava Durumu     verilerine göre havanın Az Bulutlu olacağı tahmin ediliyor.En düşük sıcaklık -2 en yüksek sıcaklık ise 7 derece.

Ayvacık Hava Durumu     verilerine göre havanın Az Bulutlu olacağı tahmin ediliyor. En düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Bafra Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 11 derece.

Canik Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 4 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Çarşamba Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 1 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Havza Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık ise 7 derece.

Kavak Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık -1 en yüksek sıcaklık ise 8 derece.

Ladik Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu yağmurlu hava beklenmekte. En düşük sıcaklık -3 en yüksek sıcaklık ise 6 derece.

Salıpazarı Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu gözüküyor.En düşük sıcaklık 2 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Tekkeköy Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 1 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Terme Hava Durumu     verilerine göre Az Bulutlu hava beklenmekte.En düşük sıcaklık 2 en yüksek sıcaklık ise 12 derece.

Vezirköprü Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu hava beklenmekte. En düşük sıcaklık 0 en yüksek sıcaklık ise 7 derece.

Yakakent Hava Durumu     verilerine göre ilçede Az Bulutlu hava beklenmekte. En düşük sıcaklık 3 en yüksek sıcaklık ise 11 derece.