POMEM sonuçları açıklandı mı? Tıkla öğren

POMEM sonuçları açıklandı mı? Tıkla öğren

26. dönem POMEM'le birlikte lisans mezunu (5.040) erkek, (560) kadın, önlisans mezunu (1.260) erkek, (140) kadın olmak üzere toplam (7.000) öğrenci alımı yapılacak. Süreç ekim ayında başladı, kasım ayında adaylar sınava girdiler sonuçlar ise hala açıklanmadı.

POMEM sonuçları : 26. dönem POMEM sınavına girenler artık sonuçların ilan edilmesini bekliyor.Son duyuru kasım ayında geldi ve 2020'nin ocak ayının ortasındayız ama sonuçlar hakkında bir açıklama yapılmadı. Peki, sonuçları ne zaman açıklanır.

POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

26. dönem POMEM sonuçları hakkında Polis Akademisi'nden yapılan bir açıklama yok. Adaylar yaklaşık iki aydır sonuçları beklerken yakın zamanda bir duyuru yapılması bekleniyor.

POMEM NEDİR?

Polis Meslek Eğitim Merkezleri polis memuru yetiştirmek üzere mesleki eğitim veren kurumlardır.POMEM'deki eğitim-öğretimi başarı ile tamamlayan öğrencilere Mesleki Eğitim Sertifikası verilir. POMEM öğrencilerinin aday memur olarak atanmaları için öğrenim süresini başarıyla tamamlamaları ve eğitim sonunda yapılacak eğitim sonu sınavında başarılı olmaları şarttır.