Müge Anlı; ' Ecrin Kurnaz'ı dört kişiden biri öldürdü'

Müge Anlı; ' Ecrin Kurnaz'ı dört kişiden biri öldürdü'

Müge Anlı, Samsun'da kaybolduktan 22 gün sonra cesedi bulunan Ecrin Kurnaz için; '' Köyde çocuğu öldürebilecek dört yetişkin var. Dördünden birisi öldürmüş işte'' dedi.

Ecrin Kurnaz haberleri: ATV ekranlarında gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olanMüge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün Karadeniz'de yaşanan bir olay gündeme geldi. ArdındanEcrin Kurnaz konusuna değinen Müge Anlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Rize'ninGüneysu ilçesinde kaybolan 57 yaşındaki Alzheimer Hastasıİlyas Kar'ın nerede olduğuna dair bir iz bulunamadı.

İlyas Bey'e şiddet gösterdiği öne sürülen aile, iddiaları canlı yayında yanıtlarken, Müge Anlı Samsun'un Vezirköprü ilçesinde kaybolduktan 22 gün sonra cesedi bulunanEcrin Kurnaz olayına da değindi.

KARADENİZ'DE KAYIP OLAYLARI SIKINTILI

Müge AnlıKaradeniz kayıplarının sıkıntılı olduğunu dile getirerek; '' Karadeniz bitki örtüsünden dolayı, gitti mi, düştü mü, noldu ? Emin olamıyor insan. Birisi bir yere gömse ağaçların arasından bulunması zor''  açıklamasında bulundu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde öldürülen Ecrin bebeğin katilinin de etrafta olduğunu söyleyen Müge Anlı, '' Zaten köyde çocuğu öldürebilecek dört yetişkin var'' dedi.

KÖYDE ÇOCUĞU ÖLDÜREBİLECEK 4 KİŞİ VAR

Müge Anlı ;'' Noldu bakEcrin bebek, herkes dışarda. Kardeşim zaten köyde çocuğu öldürebilecek dört yetişkin var. Dördünden birisi öldürmüş işte. Buda böyle sıkıntılı bir iş yani.Karadeniz'de yaşamak da gerçekten bu anlamda zor'' dedi.

Haber: Kübra ÖKSÜZ