İyi ki Doğdun Teoman Taş

İyi ki Doğdun Teoman Taş

Samsunspor'u sanal ortama taşıyan kişi olan ve 2008 yılında geçirdiği bir trafik kazasıyla aramızdan ayrılan Av. M. Teoman Taş'ın doğum günü.

Samsunspor'u sanal ortama taşıyan kişi olan ve 2008 yılında geçirdiği bir trafik kazasıyla aramızdan ayrılan Av. M.Teoman Taş'ın doğum günü Samsunsporlu taraftarlarca unutulmadı. 

2004 yılında kurduğu taraftar sitesisamsunspor.biz ile birlikte Samsunspor'u sanal aleme taşıyan ve binlerce Samsunsporlunun bir araya gelmesine, tanışmasına ve sonrasında çok büyük organizasyonlara vesile olan Av. M. Teoman Taş'ın bugün doğum günüydü. Ancak, kendisi maalesef aramızda bulunmuyor. Çünkü 24 Ocak 2008 günü geçirdiği birtrafik kazasında, henüz 29 yaşındayken aramızdan ayrıldı. Kendisini tanıyan, tanımayan pek çok Samsunsporlu için örnek taraftar konumunda olan M. Teoman Taş 28 Kasım 1978Samsun doğumlu idi. Bugünün onun doğum günü olduğunu öğrenen pek çok Samsunsporlu ve bazı taraftar grupları paylaştıkları mesajlarla M. Teoman Taş'ın doğum gününü kutlayıp, kendisini özlem ve rahmetle andılar. Biz desamsunsonhaber.com olarak merhum Teoman kardeşimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor; "iyi ki, doğmuşsun" diyoruz.