Yüksel Yıldırım:' Her şey Samsunspor ve şampiyonluk için'

Yüksel Yıldırım:' Her şey Samsunspor ve şampiyonluk için'

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım: 'Kulüpteki başkanlık görevimde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum.Her şey Samsunspor ve Şampiyonluk için' dedi.

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yüksel Yıldırım ; ''Samsunspor FK A.Ş. Başkan'ı olarak bugünden itibaren yeni bir sayfa açarak Kulüpteki başkanlık görevimde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Her şey Samsunspor ve Şampiyonluk için'' dedi.

Samsunspor sahasında Şanlıurfaspor'un 5-o mağlup ederek 3 puanı garantiledi.Yüksel Yıldırım da dün Samsun'daydı ve maçı izleyenler arasında yer aldı.

Yıldırım resmi twitter hesabından çarpıcı açıklamalar yaparak' Her şey Samsunspor ve Şampiyonluk için' dedi.

İŞTE YÜKSEL YILDIRIM'IN ATTIĞI TWİTLER

Samsunspor FK A.Ş. Başkan'ı olarak bugünden itibaren yeni bir sayfa açarak Kulüpteki başkanlık görevimde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Her şey Samsunspor ve Şampiyonluk için!

1.Ben Samsunspor FK Başkanı olarak tüm insanları olduğu gibi kabul ederek ve severek işimi karşılıklı anlayış ve sevgi içinde yapacağıma dair söz veriyorum. Zaman zaman mantıksız, anlamsız, fevri merkezli olsalar da gerçek büyük Samsunspor taraftarımızı anlayışla karşılayacağım.

2. Tabiki hepimizin bildiği gibi eğer siz iyi iseniz, sizi çoğu zaman bencilce ve saklı kalmış bir hırsla eleştireceklerdir. Hatta canınızı yakmaktanda çekinmeyeceklerdir. Bugün bana yapılanlar malesef bunlardır. Ama iyi olan ne ise hep onları Samsunspor için yapmaya çalışacağım.

3. Hepimizin bildiği gibi meyve veren ağaç taşlanır. Eğer başarılı olursanız, sahte dostlar ve gerçek düşmanlar kazanırsınız. Biz bunları bile bile yine de Samsunspor'umuzun başarısı için tam bir gayret içinde gerekli maddi ve manevi desteklerimizi yapmaya devam edeceğiz.

4. Bugün yaptığımız her iyi şey, belki de hemen yarın veya sonrasında unutulacaktır. Ama biz yine de Samsunspor'umuzun başarısı için doğru olan ne ise hepsini zaman içinde büyük Samsunspor taraftarı ile elele vererek birlikte yapacağız.

5. Her ne kadar dürüstlüğüm ve açık sözlülüğüm beni kırılgan ve savunmasız  yapsa da ben yinede dürüst ve açık sözlü olmaktan vazgeçmeyeceğim. Bu benim DNA'larımda varolan bir yapımdır.

6. Büyük fikir sahibi büyük insanlar genellikle küçük fikirli küçük insanlarca baltalanırlar. Fakat konu Samsunspor olunca biz hep büyük düşünmeye devam edeceğiz.

7. Toplum ezilenleri destekler gibi görünür ancak ezenleri takip eder. O nedenle biz yine de ezilenler için ezilenler ile elele mücadele etmeye devam edeceğiz.

8. İnsanoğlunun gerçekten yardıma ihtiyacı olabiliyor, yardım ettiğinizde de ilk size saldırabiliyor. Fakat biz yine de yardım eden tarafta olan olmak istiyoruz. Çünkü konu Samsunspor olunca işler ister istemez farklılaşıyor ve hassaslaşıyor.