Samsunspor'da 10 numaraya 10 tam puan 

Samsunspor'da 10 numaraya 10 tam puan 

Samsunspor'un 10 numaralı oyuncusu Samed Hakan Kılıç, İnegöl deplasmanında spor yazarlarımızdan ve taraftarlardan tam puan aldı.

Samsunspor Haber: Samsunspor, İnegöl deplasmanında 1-0 kazanırken oynanan oyun pek tatmin etmedi.

Buna rağmen performansıyla alkış alan isimler de oldu. Bunlardan birisi de takımın 10 forma numaralı oyuncusu olan Samed Hakan Kılıç'tı. Maç sonunda forumlarda ve sosyal medyada taraftarların takdirini alan genç oyuncu, sitemiz spor yazarlarının da dikkatinden kaçmadı.

Sitemiz spor yazarlarından Sercan Bayram, maç yazısındaSamed Hakan Kılıç için şu ifadeleri kullandı: "Ayrıca bu takımın en iyi orta sahası kesinlikle Samed Hakan Kılıç. Kalitesini oynadığı her an gösteriyor. İyi oynarken İrfan hocanın neden kestiğini anlamamıştık. Ancak şartlar onu yine oyuna soktu ve yine güzel bir futbol ortaya koydu."

Bir başka spor yazarımız Yücel Alkan da Samed'in dünkü oyununa ayrı bir parantez açarak, "Samed Hakan Kılıç şu dakikadan sonra performansı böyle devam ettiği sürece ilk on bire yazılmalı. Orta sahamız bu kadar kötüyken Samed Hakan Kılıç’ı yedekte oturtma lüksümüz yok." ifadelerini kullandı.