Rakibi tanıyalım -Kırklarelispor

Rakibi tanıyalım -Kırklarelispor

Samsunspor'un yarınki rakibi Kırklarelispor'u sizin için araştırdık.

Samsunspor ligde yarın Kırklarelispor’u misafir edecek. Ligde oynadığı 8 maçta topladığı 10 puanla, 10. Sırada yer alan Marmara temsilcisi Kırklarelispor, kırmızı ve yeşil renklere sahip. 1968 yılında kurulan kulüp, uzun yıllar alt liglerde ve amatör liglerde mücadele etti.

Kadrosunda daha önce Samsunspor forması giymiş iki oyuncu bulunuyor. Bunlardan ilki, büyük ümitlerle alınan ancak iki sezon boyunca bekleneni veremeyen forvet oyuncusu Muhammet Beşir. Diğeri ise 2016-17 sezonu devre arasında Fenerbahçe’den alınan ancak sadece 2 maçta forma şansı bulabilen Caner Koca. Takımda ayrıca Birinci Lig’in tecrübeli oyuncularından Davut Babur ile genç milli takımlardan tanıdığımız Malik Karaahmet gibi oyuncular da var. Kırklarelispor’u Vehbi Haluk Bulgurlu çalıştırıyor.

Ligin orta sıra takımlarından birisi olan Trakya ekibi karşısında, Samsunspor maçın mutlak favorisi olarak görünüyor. İki takım tarihleri boyunca 4 defa karşılaşmış ve 1983-85 yılları arasındaki bu maçlarda Samsunspor 3 galibiyet ve 1 beraberlik yaşamış.