Öyle bir sebepten gözaltına alındı ki şok olacaksınız!

Öyle bir sebepten gözaltına alındı ki şok olacaksınız!

ABD Utah'da yaşayan 27 yaşındaki Tilli Buchanan, West Valley City'deki evlerinde, üç çocuğunun önünde üstünü çıkardığı için tutuklandı.

ABD'denTilli Buchanan isimli kadın, evinde sıcaklayınca üvey çocuklarını umursamayıp üstsüz dolaşmaya başladığı için gözaltına alındı.

Gözaltına alınmasının gerçek nedeni şuydu ki; Tilli Buchanan bu eylemi eşinin üvey çocukları önünde yaptı. Şikayeti yapan ise Buchanan'ın kocasının eski eşi.

Üvey çocuklar böyle bir görüntüyle karşılaşınca şaşkınlığını gizleyemedi.

Buchanan ise çocuklara yönelip babalarının da üstsüz olduğunu ve arasında bir fark olmadığı için çocuklara utanmamaları gerektiğini söyledi.

Fakat üvey çocukları, annelerinin evine gidince bu yaşadıklarını anlattı. Duydukları karşısında şaşkına dönen kadın, Buchanan hakkında suç duyurusunda bulundu. Buchanan, çocuklara cinsiyetçiliği öğretmeye çalıştığını söyledi.

Suçlamada, Buchanan'ın alkollü olduğu iddia edilirken, "Tilli Buchanan, üzerine bir şey giymesi karşılığında bir şart koştu ve o da kocasından penisini göstermesiydi" ifadesi kullanıldı.

Yaşananları duyduktan sonra şikayetçi olan çocukların annesi, "Çocuklarımın yanında alkollü ve çıplak bir şekilde dolaşması çok rahatsız edici. Şikayetçi oldum" dedi. 3 farklı suçtan yargılanan Buchanan suçlu bulunması durumunda 10 yıl hapis yatabilir.