Yasak aşk cinayetle bitti! Cezası belli oldu

Yasak aşk cinayetle bitti! Cezası belli oldu

2017'de tartıştığı eşinin arabasından düşerek hayatını kaybeden Uğur Özkan'ın, ölümünden sorumlu tutulan eşi Hatice Özkan'a 25 yıl hapis cezası verildi.

Müge Anlı 2 Kasım 2017 yayınında yeni bir dosya açıldı.Sakarya'da eşinin kullandığı arabanın kaputuna tutunan ve ardından da düşerek hayatın kaybedenUğur Özkan'ın ailesi olaydan eşini sorumlu tutarak programa başvurmuştu. Uğur Özkan davasında bugün sıcak bir gelişme yaşandı.

2 yıl süren dava bugün sonuçlandı. Özkan'ın ölümünden sorumlu tutulan eşiHatica Özkan, kasten adam öldürmek suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Sakarya'nın Karaman mahallesinde yaşayan Uğur Özkan, Haziran 2017'de tartıştığı eşinin kullandığı arabanın kaputundan düşerek ağır şekilde yaralanmış, kaldırıldığı hastanede 2 gün sonra hayatını kaybetmişti. Özkan'ın ailesi, oğullarının ölümünden gelinlerini sorumlu tutmuştu.

Şüpheli ölümle ilgili araştırmalar yapılırken, ölen Uğur Özkan'ın eşi Hatice Özkan'ın yasak aşk yaşadığı, Özkan'ın ölümüne sebep olan arabada erkek arkadaşının da olduğu söylendi.