Mustafa Demir sazı eline aldı

Mustafa Demir sazı eline aldı

Cem Evi'ni ziyaret edip, bağlama çaldı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, inşaatı yeni tamamlanarak hizmete giren Cem Evi'ne yaptığı ziyarette bağlama çaldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi ve inşaatı yeni tamamlanarak hizmete giren Cem Evi'ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Cem Sultan Ermiş'e ve diğer yöneticilerle görüşen Başkan Demir, bir ada bağlamayı eline alıp, kısa bir resital verdi.

BAŞARI DİLEDİ


Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şube Başkanı Cem Sultan Ermiş, Başkan Demir'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirip, çalışmalarında başarı diledi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR


Ziyaret sırasında çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Samsun Şubesi ve inşaatı yeni tamamlanarak hizmete giren Cem Evi'ni ziyaret ettik. Ziyaretimizde Dernek Başkanı Cem Sultan Ermiş'in eşliğinde bağlama çalmayı da denedik. Dernek yöneticilerine yakın ilgi ve alakalarından ötürü teşekkür ediyorum" diye yazdı.