Recep Tayip Erdoğan Samsun'a geliyor.

Recep Tayip Erdoğan Samsun'a geliyor.

Mustafa Demir Bir konuşmasın'da müjdeyi verdi. Recep Tayyip Erdoğan Samsun'a geliyor.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir 5 yıl boyunca yapacağı işlerden bahsederkenRecep Tayyip Erdoğanın yakın tarihte Samsun'a geleceğini söyledi.

Mustafa Demir "Hedefimiz belediyeciliğin kendi imkan ve kabiliyetlerini çok verimli, kaliteli alanlara kaydırmaktır. Bunu sizlerle birlikte yürüyerek yapacağız. Milletvekillerimizin, Ankara’da görev yapan arkadaşlarımızın da oradaki imkanlarını bu işe dahil edeceğiz. Merkezi hükümetin imkanlarını da bu işe kanalize edeceğiz.

CUMHURBAŞKANIMIZIN SAMSUN'A KARŞI ÖZEL İLGİSİ VAR

Cumhurbaşkanımızın da Samsun’a karşı özel bir ilgisi var. Yakın bir gelecekte de Samsun’da olacak ve ilçeleri de dolaşacak. Onun da gücünü arkamıza alarak önümüzdeki 5 yılı çok verimli bir şekilde değerlendirmek zorundayız. Biz attığımız her adımda sizleri düşünüyoruz. Daha güzel bir Samsun’u hep birlikte inşa edeceğiz. Bizim yolumuz da hedefimiz de hizmet. Yoktan var etmeyeceğiz ama elimizde olan imkanları da çok iyi kullanacağız. Önümüzdeki 5 yıl haktan, hukuktan, hakkaniyetten, samimiyetten, gayretten ayrılmayacağız" dedi