Serenay Aktaş'tan Ağır gönderme

Serenay Aktaş'tan Ağır gönderme

Eski sevgilisi Kenan Acar'ı eski yakın arkadaşı Açelya Topaloğlu'na kaptıran Serenay'dan ağır göndermeler.

Serenay Aktaş, yakın arkadaşıAçelya Topaloğlu'nun, eski sevgilisiKenan Acar'la birlikte olmasına göndermede bulundu.

GİZLİ FLÖRT AŞKI BELGELENDİ

 Serenay Aktaş'la aşkı geçtiğimiz yıl biten Acar, kısa süre sonra Serenay Aktaş'la aşkı geçtiğimiz yıl biten Acar, kısa süre sonra Açelya Topaloğlu'yla gizli gizli flört etmeye başladı.

Ancak ikilinin gizledikleri aşk, Nisan ayında ortaya çıkan fotoğrafla belgelendi.

SERENAY AKTAŞ O İSİMLERE SERT KONUŞTU

 Uzun süredir memleketi İzmir'de tatil yaptıktan sonra işleri için İstanbul'a gelen güzel oyuncu Serenay Aktaş, önceki gün Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Güzel oyuncu, alışveriş sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorduğu soruya verdiği cevapla ağır göndermede bulundu.

AŞKA OLAN İNANCINI YİTİRDİ

Ayrıldıktan kısa bir süre sonra yakın dostu Açelya Topaloğlu ile ilişkiye başlayan eski sevgilisi Kenan Acar'dan sonra hayatına kimseyi almayan oyuncu Serenay Aktaş, aşk sorularına çarpıcı cevaplar verdi. Eski sevgilisini yakın dostuna kaptırdığı için adeta yıkılan Aktaş, verdiği cevaplarla aşka olan inancını yitirdiğini ima etti.

ŞUAN HİÇ KİMSE İLE UĞRAŞAMAM

Güzel oyuncu, alışveriş sırasında kendisini görüntüleyen gazetecilerin özel hayatıyla ilgili bir sorusuna "Hayatımda kimse yok. Şu an hiç kimseyle uğraşamam. Zaten adamda yok!" sözleriyle Açelya Topaloğlu ile aşk yaşayan eski sevgilisi Kenan Acar'a gönderme yaptı.

ONLARA OKSİJEN HARCAMAK İSTEMİYORUM

Kenan Acar ve Açelya Topaloğlu hakkında konuşan Serenay Aktaş, "Onlar hakkında konuşmaya hiç gerek duymadım. Aldığımız oksijenler çok zor üretiliyor. Bu oksijeni onlara harcamak istemiyorum.

HAYATIMA GİREN HERKES BİR ŞEYLER ÖĞRETİP GİDİYOR

Bu konu beni hiç üzmedi. Allah beni ateşlerin içinden aldı. "Çok şükür" dedim. Onları hiçbir zaman kendime layık görmedim. O yüzden herkes yoluna gitsin. Herkes benim hayatımda bir öğretmen, geliyorlar bana bir şeyler öğretip gidiyorlar" ifadelerini kullandı.

YAKIN ARKADAŞIM

Biliyorsunuz, en son ilişkim olmuştu geçen yıl ondan sonra hiç olmadı" diye cevap verdi. Güzel oyuncu,Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlere ise, "Alışın artık, Hakan benim yakın arkadaşım. Bundan sonra hep görebilirsiniz. Bir kadın ile bir erkek arkadaş olabilir, bizde öyleyiz" dedi.