İlkadım Belediyesinde çöp krizi

İlkadım Belediyesinde çöp krizi

Samsun haber- Samsun İlkadım'da bölge bölge sokaklar çöp yığınları ile doluyken o mahallelerde sokakların pırıl pırıl olması dikkat çekti? İlkadım Belediyesi Hizmette milliyetçilik mi yapıyor?

Samsun haber-  Samsun’un en bilindik yerlerinden olan demirciler yokuşunun yollarının bu kadar kirli olması çevre sakinlerini bir hayli kızdırmış durumda!

KAVAKLI OLMADIĞIMIZ İÇİN Mİ? HİZMET VERMİYORLAR

Burası şehir dışı mı yoksa umur dışı mı? Diyen demirciler yokuşu esnafı: Belediye işçileri buraya günde yalnızca bir kez gelip, köşede gördüğünüz o rezalet yerde ki çöpleri alıp gidiyorlar. Hiçbir şekilde süpürülme, yıkama vs. Yok! Burası değerli bir yer değil mi? Kışla mahallesine gidip bakın her yer pırıl pırıl. Burasıyla oranın ne farkı var Kavaklı olmadığımız için mi? hizmet vermiyorlar?" diye açıklamalarda bulundu.

Vatandaşlar,İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş’ın olduğu gibi kışla mahallesi sakinlerinin de büyük bir kısmının Kavaklı olması sebebi dolayısıyla mahallenin bu kadar temiz ve düzenli olduğunu düşünüyor.

NECATTİN DEMİRTAŞA ÇAGRI

Demirciler yokuşunda ismini vermek istemeyen başka bir esnaf " Burası bizim ekmek teknemiz insan ekmek yediği yerde pislik istemez sayın belediye başkanımızdan acil bir çözüm istiyoruz" diye konuştu.

İLKADIM GENELİNDE AYNI SORUN

Bir kaç gün önce yaptığımız haberde İlkadım Belediyesinde bağlı Bahçelievler Mahallesinde mahalle sakinlerinin sorunlarını dile getirmiştik Mahalle sakinleri yol kenarlarında bulunan çöplerden oldukça rahatsız olduklarını gerek yerlere şikayette bulunacaklarını dile getirdi.

ALLAH NECATTİN BAŞKANIMIZI BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

Necattın Demirtaş’ın en yüksek oy aldığı kesimlerden olan ve Hemşerilerinin yoğun olduğu Kışla ve İlyasköy mahallesinin  diğer mahallere göre aşırı temiz olması dikkat çekti. Mahalle Sakinler Memnuniyetlerini " Allah Başkanımızı başımızdan eksik etmesin sağ olsun her yer tertemiz İlkadım’a huzur geldi" diyerek belirti.

HABER: AHMET ALTÜRK