Kırmızı mini elbisesiyle dans eden Burcu Biricik'e beğeni yağdı

Kırmızı mini elbisesiyle dans eden Burcu Biricik'e beğeni yağdı

Ünlü, oyuncu Burcu Biricik, sosyal medya hesabından kırmızı elbisesiyle dans ederken çekilen videosunu paylaştı. Oyuncunun dans videosu yüklendiği dakikadan itibaren yüz binlerce beğeni aldı.

Star TV'de yayınlanan ve sezon finali yapanKuzgun dizisinde Dila karakterini canlandıranBurcu Biricik, sosyal medya hesabından dans ederken çekilen bir videosunu yayınladı.

DANS ETTİĞİ VİDEOSUNU PAYLAŞTI

Güzel oyuncu reklam yüzü olduğu firmanın çekimleri için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Biricik, çekimler sırasında kırmızı elbisesiyle dans ettiği bir videoyu Instagram'dan paylaştı.  Dans videosu kısa zamanda 796 bin beğeni alırken bir sürü de yorum aldı. Oyuncunun videosuna meslektaşı Burcu Binici "Sana kırmızı çok yakışıyor" yorumunu yaparken eşi Emre Yetkin de "Huhuhu" yazdı.

EŞİ GÖRÜNTÜLENMESİNDEN RAHATSIZ OLDU

Rol aldığı dizisi sezon finali yapan Burcu Biricik, eşi Emre Yetkin'le Bodrum'a gitmişti. Eşinin bikinili görüntülenmesinden rahatsız olan Yetkin, sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Sabit durup, hiç durmadan sürekli çektiler. 2-3 kare çektikten sonra bırakmaları gerekiyor" dedi.