Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun'da uyuşturucuya geçit yok

Samsun Son Dakika!Samsun'da narkotik polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok sayıda hazır uyuşturucu ele geçirildi.

Samsun Son Dakika!Samsun'da narkotik polisinin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda satışa hazır paketler halinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçerken, olayla ilgili 5 kişi gözaltına alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde irtibatlı oldukları şahıslara uyuşturucu madde satışı yaptığı M.T. ve F.A. isimli şahıslar ile ilgili olarak yaptıkları çalışmalarda.

Şüpheli şahısların irtibatlı oldukları Kadıköy Mahallesi'ndeki bir evde yaptıkları aramada, 1070,36 gram bonzai, Kadıköy Mahallesi'ndeki bir evde yapılan aramada, 44 adet kilitli poşet içerisinde satışa hazır 407.88 gram bonzai, sentetik kannabinoid maddesi, 1 poşet içerisinde toplu vaziyette 183 gram bonzai maddesi olmak üzere toplam 590,88 gram bonzai veAnadolu Mahallesi'ndeki bir evde yaptıkları aramada 20 gram bonzai ele geçirdi.

Gözaltına alınan M.T., F.A. ve müşterek hareket ettikleri tespit edilen E.T., F.K. ve E.T. isimli şahıslar da uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan gözaltına alındılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.