Samsunspor transferlere devam ediyor

Samsunspor transferlere devam ediyor

Samsunspor Haberleri-Yılpor Samsunspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederken son olarak Galatasaray'da forma giymiş milli futbolcuyu temasa geçtiği öğrenildi.

Samsunspor Haberleri-Samsunspor transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ederkenAkhisar Belediyespor laZiraat Türkiye Kupasını Kaldıran Tecrübeli FufbolcuBilal Kısa'yla temasa geçti. Beyaz Grub'ta dişli rakiplerinden olanManisa Belediyespor'unda Bilal Kısa ile ilgilendiği öğrenildi.

Deneyimli oyuncuya TFF 1.ligdende teklifler gelirken Kırmımızı-Beyazlılar bu transfer için girişimlerini hızlandırdı.

Kısa için transferde işler kızışırken Kırmızı-Beyazlılar takıma liderlik ve 10 numara mevkinde oyuncu arayan Samsunspor bu transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Bilal Kısa kimdir?

Bilal Kısa 1983 yılında dünyaya gelmiştir. Milli Takım formasınıda giyen futbolcuSüper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor veGalatasaray gibi önemli takımlarda forma giymiş olan tecrübeli futbolcu Akhisar Belediyespor'da Ziraat Kupası kaldırırken Avrupa ligindede forma giymiştir.Geçen sezon Akhisar Belediyespor 24 maça çıkan Bilal Kısa 1 gol ve 4 asislik bir performans gösterdi.