Hatıran yeter kitabına Samsun Valisi'nden özel ilgi

 Hatıran yeter kitabına Samsun Valisi'nden özel ilgi

Samsunspor'a gönül veren taraftarlardan Türkiye'yi sallayan Hatıran Yeter kitabına Samsun Valisi Osman Kaymak'tan özel ilgi.

Samsunspor'a gönül veren taraftarların 13 Ekim 2018'de yıkılan Samsun 19 Mayıs Stadı için yazdıkları anılarından oluşan ve Yusuf Demircioğlu tarafından derlenerek hazırlanan Hatıran Yeter kitabı tüm Türkiye’yi etkilemeye devam ediyor.


Kitaptan etkilenen bir isim de Samsunspor’a gönül bağı olduğu bilinen Samsun Valisi Osman Kaymak oldu.


Kısa sürede tüm Türkiye'de duyulan taraftarların takımlarına olan sevgisi Samsun Valisi Osman Kaymak'a da ulaşınca Hatıran Yeter kitabını derleyen Yusuf Demircioğlu ile bir araya geldi.


Demircioğlu görüşmede, Türkiye’de pek çok takımın stadının yıkıldığını belirterek, "Aralarında milyonlarca taraftarı olduğunu söyleyenler de var. Ancak hiç birisi bizim yaptığımızı yapmadı. Biz yıkılan stadımızın kitabını yazdık. Türkiye’de bu kitap bir ilktir ve bu onur Samsunspor taraftarına aittir" dedi.


Samsun Valisi Osman Kaymak kitabı derleyen Yusuf Demircioğlu ile aralarında geçen hoş sohbeti sosyal medyasında paylaşarak şu ifadelere yer verdi " Samsunspor’umuzun hatıralarla dolu eski stadı için kitap yazan Yusuf kardeşim asıl ben sana teşekkür ederim"

HABER: AHMET ALTÜRK