Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: 'Ekiplerimiz seferber edildi'

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: 'Ekiplerimiz seferber edildi'

Samsun'da yaşanan sel felaketinden sonra Samsun Büyükşehir Belediye başkanı açıklamamalarda bulundu.

Samsun'unTerme ilçesi'nde yaşanan selle ilgili açıklama yapanBüyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Tüm imkanlarımız seferber edildi. İş makinelerimiz saat 05.00'ten itibaren bölgeye sevk edildi" diye konuştui

Samsun'un Terme ilçesi, sabah saatlerinde başlayan şiddetli sağanak nedeniyle sular altında kaldı. Aşırı yağışlar sele ve ilçenin bazı kesimlerinde heyelana neden olurken Büyükşehir Belediyesi tüm imkanlarını bölge için seferber etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, koordineli şekilde çalışmalarının sürdüğünü, en kısa sürede hayatı normale döndüreceklerini söyledi.

ANINDA MÜDAHELE EDİLİYOR

İlçede sağanak yağışlar nedeniyle özellikleMiliç Deresi'nin taşması sonucu tarım arazilerinin sular altında kaldığını, bazı bölgelerde ağaçların devrildiğini ve yollarda heyelan meydana geldiğini belirten Başkan Demir, "Büyükşehir Belediyesi ekiplerimizin yanı sıraDSi, Terme Belediyesi veAFAD ekipleri de bölgeye sevk edildi. İş makinelerimiz ve ekiplerimiz saat 05.00'ten itibaren bölgeye yönlendirildi. BaşkanvekilimizNihat Soğuk, Genel Sekreterimizİlhan Bayram, Fen İşleri Daire BaşkanımızMetin Köksal olay yerinde. Tüm ekipler koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Evlerde, yollarda ve elektrik hatlarında meydana gelen arızalara da anında müdahale ediliyor" ifadelerini kullandı.

ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBIMIZ YOK

Tüm ekiplerin bölgede yaşayan vatandaşlar için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini de söyleyen Başkan Mustafa Demir, "Çok şükür can kaybımız yok. Bölge halkımızın müsterih olmasını istiyorum. En kısa zamanda yapılan çalışmalarla birlikte bölgede hayatı normale döndüreceğiz. Özellikle alt yapıda meydana gelen tüm aksaklıkları da en kısa sürede gidereceğiz. Terme halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" şeklinde konuştu.