Samsun'dan Ekrem İmamoğlu'na bağış

Samsun'dan Ekrem İmamoğlu'na bağış

Samsun'un tanınan iş adamlarından ve CHP Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Ekrem İmamoğlu'na 22 bin 955 TL bağış yaptı.

Samsun'un tanınan iş adamı, aynı zamandaCHP Atakum Belediye Meclis Üyesi Hulusi Işıtan, CHP tarafından başlatılanEkrem İmamoğlu'na destek kampanyasına 22 bin 955 TL bağış yaptı. Işıtan, "İmamoğlu Türkiye'nin ve yarınlarımızın umudu" dedi

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) 31 Mart'ta yapılanİstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB) seçimlerini iptal etmesinin ardından23 Haziran'da yapılacak İstanbul seçimi için partiler hazineden yardım almayacak. Bunun içinCumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için yardım kampanyası başlattı. Kampanyaya Türkiye'de ve yurt dışında yaşayan vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. CHP Atakum Meclis Üyesi Hulusi Işıtan'da yardım kampanyasına bağış yaparak yürütülen çalışmalara destek verdi.

EKREM İMAMOĞLU TÜRKİYE'NİN UMUDU

Atakum'da bir bankada kampanyaya destek olmak için 22 bin 955 TL bağışlayan CHP Atakum Meclis Üyesi Hulusi Işıtan Ekrem İmamoğlu'nun 31 mart seçimlerinden sonra YSK kararı sonucu mazbatasının elinden alınması ile haksızlık yapıldığını belirterek, "Sayın İmamoğlu bütün Türkiye'nin aydınlık geleceği için umudu. Atakum nasıl Karadeniz için büyük bir önem arz ediyorsa, İstanbul'da bütün Türkiye için öyle büyük bir önem arz etmektedir. İstanbul'da yapılacak seçim sonucu ülkemizin kaderini belirleyecektir. Seçimde ve bu süreç boyunca Sayın İmamoğlu'na çok haksızlık yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Biz başkanımızın her zaman yanındayız. Gerek ilçe teşkilatımız gerekse bireysel olarak bu seçimlerde elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. Seçime çok az bir zaman kaldı ancak bu son düzlükte insanlara örnek olmak ve dayanışma ruhlarını artırmak istedim. Ekrem İmamoğlu her şeyin en iyisini hakediyor. Her şey çok güzel olacak" diye söyledi.

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Aynı zamanda Almanya ile ticaretlerini sürdürdüğünü ve merkezi Almanya olanCHP Hamburg veSchleswig-Hostein Birliği'nin yönetim kurulu üyeliğini yaptığını ifade eden Işıtan, dernekle gerçekleştirdiği görüşmeler sonucunda, CHP'nin İmamoğlu'na destek sağlamak maksadıyla düzenlediği "DesteğinizleHer Şey Çok Güzel Olacak" kampanyasına büyük ilgi gösterilmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti.