Samsun'da hastanede sağlık çalışanlarına çirkin saldırı!

Samsun'da hastanede sağlık çalışanlarına çirkin saldırı!

VM Medical Park Samsun Hastanesi'nde kendini bilmez bir kişi dehşet saçtı.

Dün akşam saatlerindeVM Medical Park Samsun Hastanesi’ne eşini getirenC. U isimli vatandaş hasta kadına müdahale eden sağlık personeline saldırdı. Hasta yakını tarafından saldırıya uğrayan hemşireler E. S. ve E. A. herşeye rağmen görevlerini devam ettirerek hasta kadına yardımcı olmaya çalıştılar.

Mide bulantısı şikayeti yaşayan kadına doktorlar damar yolu açılması ve serum takılması kararını verdi. Bunun üzerine hemşireler E. S. ve E. A. hemen hasta kadına damar yolu açmak için müdahale ettiler. C. U ise bu esnada hemşirelere sözlü hakaretler savurarak tepki gösterdi. E.S adlı hemşireyi kolundan tutup savuran Usta, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

 

Agresif tavırlar sergileyen C.U, kendisini sakinleştirmeye çalışan hastane personeline de tehditler savurarak; “Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz? Dedi. Acil servis dışına alınarak sakinleştirmeye çalışılan adam burada da personeli itip kakarak olumsuz tavırlarını sürdürmeye devam etti.

 

POLİS MÜDAHALE ETTİ

Şahsın bir türlü sakinleştirilememesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. C. U’nın polis memurları tarafından ifadesi alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülmesi ile hemşireler  E. S. ve E. A. hastayı tedavi etmeye yönelik müdahalelerine devam ettiler.

 

HABER: Ahmet Altürk