İsmet Taşdemir'den flaş açıklama!

İsmet Taşdemir'den flaş açıklama!

Samsunspor ile yollarını ayıran teknik adam İsmer Taşdemir medyada şahsına yazılmış tazminat haberleri için açıklamalarda bulundu.

Samsunspor ile yollarını ayıran İsmet Taşdemir hakkında çıkan tazminat haberleri ilgili açıklamalarda bulundu.

"Tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir" diye konuşan teknik adam şu ifadelerde bulundu.

"HİÇ BİR OLUMSUZLUĞUN ARKASINA SIĞINMADIM"

29 -1-2019 tarihindeYılport Samsunspor Kulübü ile yaptığımız 1,5 yıllık anlaşma dün itibari ile sonlanmış bulunmaktadır. Son 15 maçta aldığımız bu güzel ve büyük camianın istediği şampiyonluğu için elimizden gelen her şeyi yapmaya çalıştık maalesef başarılı olamadık. Geldiğim andan itibaren hiç mazeret üretmedim hiç bir olumsuzluğun arkasına sığınmadım şu anda da sığınmayacağım ve mazeretlerim için susma hakkımı kullanacağım.

Temennim bu sene yaşanılan olumsuzlukların önümüzdeki sene yaşanmaması ve önümüzdeki sene çok istenilen şampiyonluğa ulaşılması. En çok üzüldüğüm nokta sözleşmemde tazminat maddesi olmadığı halde 2,5 trilyon tazminatın olduğu ve 1,475 trilyon karşılığı feshettiğim kesinlikle ve kesinlikle yalan haberdir. Bununla beraber bir sürü yalan haberin kasıtlı yapıldığını biliyorum ve sadece Allah’a havale ediyorum. Saygılarımla”