Belediye gece boyunca mesai yaptı

Belediye gece boyunca mesai yaptı

Samsun şehir merkezine yağan yağmur yağışı hayatı kötü etkiledi. İlkadım Belediyesi, yağan yoğun yağmur sonucu ilçe genelinde sürdürdüğü çalışmalarla birçok olaya müdahale etti.

Samsun dün yağan yoğun yağmur yağışı tüm ilçeleri etkisi altına aldı.

YAĞMUR SONRASI BELEDİYE ALARMA GEÇTİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından akşam saatlerinde etkili olmaya başlayan sağanak, birçok ilçede şiddetini artırdı. Son yılların en şiddetli yağışı İlkadım'da vatandaşlara zor anlar yaşatırken  İlkadım Belediyesi tüm birimleriyle alarma geçti.

YOLLAR TEMİZLENDİ

Temizlik İşleri ve Fen İşleri müdürlüğüne ait belediye ekipleri, sahadaki tespitler ve vatandaşlardan gelen ihbarlarla yağış sonrası bazı sokak ve caddelerde oluşan olumsuzluklara müdahale etti.Belediye ekipleri, yol ve sokaklarda oluşan çamur ve yağmur sularının getirdiği molozları da temizleyerek yolları halkın kullanımına açtı.

Akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağışın hayatı olumsuz etkilememesi için ilçemizin muhtelif yerlerinde yaşanan su baskınlarına ekiplerimizle hızlı bir şekilde müdahalede edildiğini söyleyen İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan,''Aldığımız önlemler sayesinde tüm gelen ihbarları değerlendirip vatandaşlarımıza ulaşmayı başardık, bir olumsuzluk yaşanmadı. Ekiplerimiz herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için çalışmalara devam edecek" dedi.Belediye ekiplerince yağmur sonrası başlayan müdahale gün içinde devam edecek.