Samsunlu ünlü isme şok

Samsunlu ünlü isme şok

Samsunlu ünlü isim Şeyma Subaşı daha önceden hayata geçirdiği moda danışmanlığı uygulaması konusunda görüşülen davayı kaybetti.

2017 yılında ıt-ıs-ok adlı moda danışmanlığı uygulamasını hayata geçirmek istediğini ve bu yönde çalışmalara başladığını katıldığı bir televizyon programında dile getirmişti. Söz konusu uygulamaya, giyilen elbiseler yğklenerek puanlaması yapılacaktı ve bu şekilde başarılı olup olmadığı ortaya çıkacaktı.

Şeyma Subaşı'nın moda uygulaması fikrine Safiye Nur Şimşek tarafından açıklama geldi. Şimşek, bu girişimin kendisinin hayata geçirdiği bir proje olduğunu söyleyerek Subaşı'ya dava açtı. Bu iddialar üzerine Şeyma Subaşı bir açıklama yaptı ve haberlerin asılsız olduğunu ve iftira atan kişi hakkında yasal haklarını kullanacağını söyledi.

Kaynak: NTV Haber

Aradan geçen iki yılın ardından ise Şimşek sosyal medya hesabından bir story serisi paylaştı ve davayı kazandığını açıkladı. Açıklamada, "Uzun zamandır bu haberi vermeyi bekliyordum. Malum kişiyle olan dava sürecimiz olumlu tamamlandı. Zaten bu süreçte malum kişinin, projesini ortaya çıkaramamasından az çok aslında anlamışınızdır. Dava açıldıktan sonra ne proje var, ne köy var ne kasaba var. Çok şükür. Ben zaten maddi anlamda hiçbir şey talep etmemiştm"ifadeleri kullanıldı.