Samsun son dakika Samsun'da uyuşturcu operasyonu

Samsun son dakika Samsun'da uyuşturcu operasyonu

Samsun'da uyuşturucu satıcılarına operasyon düzenlendi 1 kişi tutuklanırken 1 kişi adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri hakkında irtibatlı olduğu şahıslaraÇiftlik Mahallesi ve civarında uyuşturucu madde satışı yaptığı bilgisi elde edilen H.M. isimli şahsı takibe aldı. Söz konusu şahıs ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda, şüpheli şahıs Zafer Mahallesi'nde yanındaki bir şahıs ile birlikte yakalandı. Narkotik polisi H.M.’nin üzerinden 35 adet, yanındaki şahıstan ise 56 adet uyuşturucu etkisi doğuran sentetik ecza elde etti. Soruşturmanın devamında H.M.’ninKalkanca Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 0,50 gram esrar maddesi elde edildi.

 2,35 GRAM ESRAR

H.M. ile birlikte müşterek hareket ettiği tespit edilen M.G.'nin Yenidoğan Mahallesi'ndeki evinde yapılan aramada 2,35 gram esrar maddesi, 5 adet uyuşturucu etkisi doğuran sentetik ecza ele geçirildi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki sorgulamaları tamamlanan H.M. ve M.G. "uyuşturucu ticareti" suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Savcıya ifade veren 2 şahıs tutuklanmaları talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren H.M. mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, M.G. ise tutuklandı.