Samsun Valisi vosvos turunda

Samsun Valisi vosvos turunda

Samsun caddeleri bugün rengarenk vosvos araçların olduğu görüntülere sahne oldu. Samsun Valisi Osman Kaymak'da direksiyon başına geçenlerden biri oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı,  Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Vosvos Derneği (SAMVOS) iş birliğince 19 Mayıs 1919’un 100. yıl etkinlikleri çerçevesinde kentte  vosvoslarla şehir turu atıldı.

Şehir turunun sonunda açıklamalarda bulunan Samsun Valisi   Osman Kaymak, milli mücadelenin başlamasının 100. yılı etkinliklerinin devam ettiğini belirterek, “Bugün de vosvos kullanan arkadaşlarla beraber Samsun turu yaptık. Bu coşkuyu bütün halkımızla yaşamak benim için onur ve mutluluk oldu. Hepimizin ortak paydası Cumhuriyetimiz, geleceğimiz ve egemenliğimiz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cennet vatanın geleceği için, gelişmesi için el birliği içerisinde çalışmayı Allah nasip etsin.

Etkinlikler çerçevesinde programlarımız devam ediyor. Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımız, siyasi partilerin liderleri, Meclis Başkanımız, TOBB Başkanı, Türkiye Barolar Birliği Başkanı geliyor. Bütün Ankara protokolü Samsun’da olacak. Pazar günü 1 günlüğüne dahi olsa Samsun Türkiye’nin başkenti olacak. Samsunlular için onur ve gurur günü olacak” dedi.