Samsunspor nasıl tur atlar?

Samsunspor nasıl tur atlar?

Kırmızı beyazlılar bu akşam sahasında Sakaryaspor ile play-off mücadelesinde rövanş maçına çıkacak. Peki Samsunspor'un bu maçta tur atlayabilmesi için ne gerekiyor?

Samsunspor TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta  play-offlara katılma hakkı elde etti. Hedefe giden yolda da ilk rakibi ise  Sakaryaspor oldu. İlk maçı 1-0 kaybeden Samsunspor'da şimdi hedef tur atlamak. Peki  Samsunspor nasıl tur atlar? Samsunspor'un tur atlaması için ne gerekiyor?

SAMSUNSPOR NASIL TUR ATLAYACAK?

Play-off  mücadelesi ilk maçında deplasmanda  Sakaryaspor'a 1-0 yenilen Samsunspor'da tur atlaması için 2 farklı galibiyetler gerekiyor.

1-0'DA UZATMALAR OYNANACAK

Bu akşam oynayacağı rövanş karşılaşmasında kırmızı beyazlıların 90 dakika sonunda 1-0 galip gelmesi durumunda karşılaşma uzatma dakikalarına gidecek. Uzatma dakikalarında da değişmemesi durumunda tur atlayan tarafı penaltılar belirleyecek.

2 FARKLI GALİBİYETLER TUR GETİRECEK

Samsunspor'un tur atlaması için gerekli olan skorlardan biri de gol yemeden karşılaşmayı 2-0 kazanması olacak. Samsunspor'un tur atlaması için diğer ihtimaller ise 3-1, 4-2, 5-3, 6-4'lük 2 fark içeren galibiyetler olacak.