Başkan Uyanık'tan Samsunlulara mesaj var

Başkan Uyanık'tan Samsunlulara mesaj var

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, play offlara kalan kırmızı beyazlı takım için şampiyonluk inancının tam olduğunu söyledi. Uyanık, Samsunlulara da seslenerek destek istedi.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta lig sonuna gelindi.  Samsunspor play off'lara kalarak şampiyonluğu bir adım sonrasına bıraktı.  Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'da katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

UYANIK: PLAY-OFF'A KAZANACAĞIMIZ TURNUVA GÖZÜYLE BAKIYORUZ

Play-off'da mücadele etmeyi planlarının dışında bir gelişme olarak değerlediren İsmail Uyanık, "Play-offa, yeniden başarıyı kazanacağımız bir turnuva gözüyle bakıyoruz. Morallerimiz düzeltip beyaz bir sayfa açarak, son dakikaya kadar bu yarışı sürdürmek adına büyük bir turnuvaya hazırlanıyormuş psikolojisiyle girmeye çalışıyoruz.' diyerek futbolcuların performanslarının önemine işaret etti ''Şu an tek beklentimiz, oyuncularımızın sahaya çıkıp ölümüne mücadele etmeleri. Mücadele ettikleri zaman futbolcu kaliteleri onların sonuç almalarına yeterli olacaktır'' ifadelerini kullandı.

Sezon içerisinde geniş kadroya sahip olmalarının kimi zaman dezavantajını yaşadıklarını ifade eden  İsmail Uyanık, play-offlarda bu durumun kendileri için avantaj oluşturacağını söyledi.

'ŞEHİRDE HAVAYA GİRERSE BU İŞİ BAŞARIRIZ'

Play-off sürecinde kentinde takımın yanında olduğunu hissettirmesi gerektiğini altını çizen  Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Şampiyonluğu hedefleyip play-offa kaldığımız için tabi ki bir moral bozukluğu olabilir. Ama bu moral bozukluğuyla play-offa girersek kazanamayız. Futbolcularıma güveniyorum. Şehir de ligden çıkacağımız inancına, coşkusuna katılarak havaya girerse; bu işi başarırız. Elimizden geldiğince son noktaya kadar bu mücadeleyi vereceğiz" dedi.