Karaaslan'dan Kalaycı'ya ziyaret!

Karaaslan'dan Kalaycı'ya ziyaret!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ziyarete İl Başkanı Ersan Aksu ile İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Sertaç Can ile Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer katıldı.

 Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan Ayvacık Belediye Başkanına seçimlerde elde ettiği başarıdan ötürü tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan “ Ayvacık’ta çok başarılı bir seçim gerçekleştirdik. Birlik ve beraberlik içerisinde uyumlu ve verimli bir seçim dönemi yaşadık. Ayvacık ilçemiz yine rekor kırarak Samsun ilçeleri arasında  oy oranı ile 3. olması Türkiye Genelinde 9. olması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Cumhurbaşkanımız teşekkür konuşması yaparken övgüyle anlattığı samsun ilçelerini sıralarken Ayvacık adını ağzından duyduğumda sizler adına gurur duydum. Şuan ki yüz  ifadelerinizden de anlıyorum ki keşke Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Ayvacık’ımıza gelebilse. Kendi kendime soruyorum çok şey mi istiyoruz diye çünkü sizler hak ediyorsunuz. Fakat Dünyanın yükünü omuzlarına almış bir liderden bahsediyoruz. İnşallah bu hayalimizi ilerleyen zamanlarda gerçekleştirme imkanı yakalarız. 31 Mart seçimlerinde Ak Parti belediyeciliğini yeniden ve daha fazla güvenerek tercih eden Ayvacıklı halkımıza çok teşekkür ediyorum.  Bu teveccühün oluşmasına vesile olan, katkısı, emeği olan tüm teşkilat mensubu arkadaşlarımızı, her bir partilimizi ve başkanımızı kutluyorum. Ayvacık’ta yeni bir dönem başladı. Bizim Halil Başkanımıza güvenimiz tamdır. Ak Parti belediyeciliğinin özünü temsil eden gönül belediyeciliğini en iyi şekilde, tevazu, gayret ve samimiyetle gerçekleştirilecektir. Ayvacıklı hemşehrilerimizi layık oldukları en güzel hizmetlerle buluşturacaktır. Halka hizmet etme onuruna nail olan Halil Başkanımıza başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan ve İl Başkanı Ersan Aksu’ya yeni dönem projeleri hakkında bilgiler verdi.

Belediye Başkanı Halil Kalaycı  “ 31 Mart seçimlerinde halkımızın ve teşkilatımızın desteği ile yeni dönemde belediye başkanlığı görevini devr aldım. Halkımız bizlere sevgilerini fazlasıyla gösterdiler bunu da sandığa yansıttılar. Halkımızın desteği ile İlimizde 3. Türkiye genelinde 9. olduk. Büyükşehir Belediyesi oy oranın da  17 ilçe içerisinde 1. olduk. Halkımızdan Allah razı olsun bizleri çıktığımız bu kutlu davada mahcup etmedi. İnşallah bizlerde bu kadar büyük destek vermiş olan kardeşlerimizi mahcup etmeyerek buna layık bir başkan olacağız. Belediye Başkanı değil de benim başkanım diyebilecekleri bir başkan olacağız.  İlçemizi sevgiyle, kimseyi ayrıştırmadan, bize oy vermiş vermemiş, herkesi kucaklayarak en önemlisi her koşulda istişare ederek birlikte yöneteceğiz. Oy verene iyi ki vermişim vermeyene de neden vermedikleri noktasında eksikliklerimizi araştırarak, kırgınlıklarını gidererek neden oy vermedim ki dedirteceğiz.  Bu vesile ile bir kez daha başta Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sn. Çiğdem Karaaslan olmak üzere İl Başkanım Sayın Ersan Aksu’ya, bir parçası olmaktan onur duyduğum Ak Parti teşkilatlarımıza, resmi hiçbir görevi olmadan bizimle beraber gece gündüz çalışan destek veren değerli kardeşlerimize, gönülden teşekkür ederim.” dedi.

Konuşmalar sonrası Ayvacık Belediye Başkanı Halil Kalaycı,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’a hediye takdim etti.