Minik Görkem Başkan Demir'le buluştu

Minik Görkem Başkan Demir'le buluştu

Samsun'da bedensel engelli 6 yaşındaki Görkem Kemal Bulut, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'i ziyaret etti

 Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’e 'hayırlı olsun' ziyaretleri sürüyor. Yoğun mesaisine rağmen vatandaşları tek tek makamında ağırlayan ve tebrikleri kabul eden Başkan Demir'in ziyaretçileri arasında 6 yaşındaki bedensel engelli Görkem Kemal Bulut da yer aldı.

BAYRAK VE CUMHURBAŞKANI PORTRESİ İSTEDİ

Erken doğumdan kaynaklı sıkıntılar nedeniyle belden aşağısı tutmayan ve tekerlekli sandalyede hayatına devam eden 6 yaşındaki Görkem Kemal Bulut, babaannesi Halime Bulut ile birlikte Başkan Mustafa Demir’i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Görkem Kemal Bulut, Başkan Mustafa Demir’den, 'Türk bayrağı, Cumhurbaşkanının portresi ve Başkan Mustafa Demir ile çekindiği çerçeveletilmiş bir fotoğraf' istedi.

Görkem ile yakından ilgilenen Başkan Mustafa Demir, taleplerinin yerine getirilmesi talimatını verdi. Başkan Demir ayrıca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Samsun'da katılacağı bir iftar yemeğine Görkem’in de davet edileceğini açıkladı.