Samsun'a davet edilecekler!

Samsun'a davet edilecekler!

Samsun'da bu yıl 100'üncü yılı kutlanacak olan 19 Mayıs etkinliklerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu davet edilecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 100'üncü yılı kutlanacak olan 19 Mayıs için Samsun'a davet edilecekleri gündeme geldi.

 
Samsun'da CHP'li Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu, İYİ Parti Genel Bşakanı Meral Akşener’in yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve Milet İttifakı'nın diğer Büyükşehir belediye başkanlarını, 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yılı kutlamalara kapsamında Samsun'a davet etmeye hazırlandığı öğrenildi.
 
Gazete Gerçek'ten Gülsüm Atik'in haberine göre 19 Mayıs 1919'un 100'üncü yıl kutlamaları kapsamında, CHP'ye geçen Atakum'da Belediye Başkanı Cemil Deveci hummalı bir kutlama programı için çalışma yapıyor. Program kapsamında Millet İttifakı'ndan Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu ve diğer Büyükşehir Belediye başkanlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de Samsun'a davet edilecek.
 
Cemil Deveci ile ekibinin hazırlıklarını sürdürdüğü program üzerinde çalışmaların devam ettiği öğrenildi.