'Kaderimiz ile oynayan kirli mekanizmalar var'

'Kaderimiz ile oynayan kirli mekanizmalar var'

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, takımın bugünkü bulunduğu puan ve sıralamada sezon boyunca yapılan hakem hatalarının etkili olduğunu söyleyerek; ' Bunları iyi niyetli bulmuyorum. Arka planda Samsunspor'un kaderi ile oynayan kirli mekanizmalar var' dedi.

Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Genel Menajer Mustafa Aztopal ile birlikte Nuri Asan Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.
Genel Menajer Mustafa Aztopal’ın son Sarıyer maçından başlayarak sezon içinde sonuca etki eden hakem hatalarının görüntülü olarak paylaşılmasının ve değerlendirilmesinin ardından Başkan İsmail Uyanık sözü alarak önemli açıklamalarda bulundu.

HAKEM HATALARI İYİ NİYETLİ DEĞİL

Liderlik kovalayan bir takımın sadece iki penaltı kullanmasına karşılık defalarca penaltı golü yemesi, bu kadar bariz şekilde 8-10 puan kaybettirecek derecede hakem hatalarının yapılması, her maç 20 civarında hakem hatası ile karşı karşıya gelinmesi iyi niyet çerçevesinde değerlendirilemez. Bu istatistik bilimine de aykırı. Bunları iyi niyetli bulmuyorum. Arka planda  Samsunspor’un kaderi ile oynayan kirli mekanizmalar var.

HOCA İLE YOLA DEVAM EDİLECEK Mİ?

İsmail Uyanık Yılport Samsunspor Başkanı olarak burada. Hocamız da görevinin başında. Zırt pırt hoca değiştirmekten hoşlanmadığımız sürekli dile getiriyorum. Ama Samsunspor ruhuna armasına aykırı bir söylem veya davranış içerisinde bulunursa hocamızla değil  İsmail Uyanık ile de yollar ayrılır.

SAMSUNSPOR’U BU HALE GETİRENLER UNUTULMAMALI

Samsunspor’u içinde bulunduğu duruma getirenler dahi şimdi bizim yönetimimize yada oyuncularımıza veya hocamıza eleştiri getirmeye çalışıyor. Kendilerinin takımı bu lige düşürdüğünü unutup bir rahatlama içerisindeler. Sanki Samsunspor’un layık olduğu yere gelmemesine sebep bizmişiz gibi bir durumu asla kabul etmiyorum.
 

PLAY OF’ A HAZIRLANIYORUZ

4 maçımız var 12 puan hedefliyoruz . Fakat artık gelinen noktada play of için hazırlanmak zorundayız. Sert ve sıkıntılı maçlar oynayacağız. Bu takım çok başarılı maçlar oynamadı ama elimizdeki takım bu. Avantajlarımız da var. Kadromuz geniş, sakatlanmaya ceza almaya karşı sorunsuz bir takımımız var. Play Of maçları peşpeşe oynandığından avantajlıyız.

KADRO İYİ TAKIM OLAMADIK

Biz çok iyi bir kadro oluşturduk. Ama iyi kadro her zaman iyi takım demek değildir. Biz iyi bir kadro oluşturduk ama iyi bir takım olamadık.

 Mustafa BİLİK