Demir, gençlerle buluştu

Demir, gençlerle buluştu

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi'nde gençlerle buluştu. Demir gençlere projelerini anlattı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan AdayıMustafa Demir,Atakum Belediyesi Eğitim ve Eğlence Merkezi’nde gençlerle buluştu. Gençlerle deneyimlerini paylaşan Mustafa Demir,31 Mart seçimleri sonrasında hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı. Demir, özellikle 24 saat açık kütüphane ve gençlerin çok daha iyi ortamlarda ders çalışmaları için yapılacak tesislerden bahsetti.

 Gençlerin gezi taleplerini de olumlu bulan Mustafa Demir, özellikleÇanakkale’ye belirli aralıklarla ücretsiz turlar yapacağını da sözlerine ekledi. Demir, “ Bilim ve teknoloji çağında yaşıyoruz. Dünyada en değerli şey bilgi. Kendinizi çok iyi yetiştirin. Ülkemizi 2023, 2051 ve 2071 hedeflerine kendini iyi yetiştirmiş, çağı yakalamış siz değerli evlatlarımız çağdaş ülkeler seviyesine getirecek. Sizlere güveniyorum. 24 saat sizlerin hizmetindeyim” dedi.

İlhan Demircioğlu