'Ekonomik saldırıyı aşıyoruz'

'Ekonomik saldırıyı aşıyoruz'

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Türkiye üzerine yapılan ekonomik saldırıların bertaraf edildiğini artık ekonomik göstergelerin de oturmaya başladığını belirterek, ' Yeni dönemde yeni başarı hikâyeleri yazılacak' dedi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Canik Muhtarlar Derneği’nde Canikli muhtarlarla bir araya geldi. Canikli muhtarlara yeni dönemde büyük yatırımlar sözü veren Demir, “ muhtarlar bizim hizmet alanında elimiz ayağımız olacak. Mahallelerin ihtiyaçlarını ve eksiklerini en doğru şekilde alacağımız kişiler muhtarlarımızdır. Öncelikli sorunlarınızın alt yapı yani yol olduğunu biliyorum. Merak etmeyin. Yeni dönemde bu sorunu çözeceğiz. Bu size Mustafa Demir sözü” dedi.

Türkiye’nin AK Partili 17 yılda büyük atılım yaptığına dikkat çeken Demir şunları söyledi: Biz İHA satın alıyorduk ama kullanım hakkını vermiyorlardı. Terörle mücadelede kullanmayın diyorlardı. Şimdi Ukrayna’ya 12 tane İHA sattık. Ülkemize ekonomik saldırılar yapıldı halen de yapılıyor ama çok şükür bunları bertaraf ettik. Otopark sorununu, trafik sorununu kısa sürece aşacağız. Canik’e Gülsan Sanayi yerine yapılacak olan proje ve doğu park alanındaki düzenlemeler bölgeyi daha çok geliştirecek” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu