Demir, ' Birlikte yöneteceğiz'

Demir, ' Birlikte yöneteceğiz'

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsun'un kadın girişimi ve iş kadınları alanlarında büyük mesafe kat ettiğini belirterek, ' 31 Mart'tan sonra belediyeyi birlikte yöneteceğiz' dedi.

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, 31 Mart tarihinden sonra Samsun’un çok farklı bir yere gideceğini söyledi. Demir, “ Samsun’da kadınlarımız iş dünyasında ve sivil toplum kuruluşları içinde çok aktif ve önemli görevler yapıyor. 31 Mart’tan sonra tüm bayanlardan proje bekliyorum. Proje getirmek te yetmez. Projeyi getiren bayanlarımız getirdikleri proje hayata geçene kadar ve sonrasında da o çalışmanın içinde yer alacak” dedi.

Türkiye’de katılımcı belediye yönetiminin en güzel örneğini Samsun’da vereceklerini ifade eden Mustafa Demir şunları söyledi: Samsun’u 1 milyon 350 bin Samsunlu ile birlikte yöneteceğiz. Samsun’da yaşayan herkesin yönetimde söz hakkı olacak. Ben yaptım oldu ya da her şeyin en iyisini ben bilirim olmaz. Samsun’a kadın eli değecek. Kadınlarımızın hayatını kolaylaştıracak yatırımlar yapacağız. Kreşler yapacağız. Kadın el beceri atölyeleri yapılacak. Üretim merkezleri olacak. Çocuk köyü yapılacak” diye konuştu.

İlhan Demircioğlu